Kako pronaći SKRIVENU NEPROČITANU Messenger poruku

Izvor MONDO.RS

Ako i vi imate u Messenger-u neku poruku, koju nikako ne možete da pročitate tj. da je pronađete – evo rešenja!

EMUI-Huawei-1
Messenger-Neprocitane-Poruke-1
Messenger-Neprocitane-Poruke-2

 

Verovatno se i vama nekad desilo, nama je to konstantna stvar u moru poruka, koje dobijamo svakodnevno, da imate negde neku zaturenu nepročitanu Messenger poruku, o kojoj vidite obaveštenje u aplikaciji, ali ne možete da je pronađete. E, ako je tako, onda će vas obradovati činjenica da je Messenger konačno rešio ovaj, pa nazvali bismo ga problemom!

 

Ažurirajte aplikaciju za iOS i Android na poslednju dostupnu verziju (mi smo u BETA programu i već neko vreme imamo ovu mogućnost, a verzija naše aplikacije je v177.0.0.17.75) i moguće je da ćete i vi imati opciju pronalaska skrivenih Messenger poruka, koje niste u mogućnosti da pročitate (ukoliko je nemate strpite se još neko vreme, dok i vaša aplikacija ne dobije tu mogućnost).

Da biste otkrili skrivene poruke, samo otvorite aplikaciju, počnite da vučete nadole tj. da “skrolujete“ i u dnu ekrana će se pojaviti plutajuće polje sa obaveštenjem “1 nepročitana poruka“ (ili neki drugi broj, u zavisnosti od toga, koliko nepročitanih poruka već imate). Kliknite na to i Messenger će vas odvesti direktno do poruke koja nije pročitana ili ju je Messenger greškom označio kao nepročitanu.

Kad sve poruke pronađete više se neće prikazati obaveštenje o nepročitanim porukama i vi ćete svakako biti mnogo opušteniji – neće vas “kopkati“ šta to niste videli…

Ako imate nešto da dodate na sve ovo – komentari su vaš, kao i uvek!

Podeli sa prijateljima:
close

🤞 Ne propustite ni jednu vest!

Mi ne šaljemo neželjenu poštu! Za više detalja pogledajte našu politiku privatnosti.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.